E-VOLUTION Awards 2013

Имах възможността лично да присъствам на първите по рода си E-Volution awards на списание Forbes. Самите награди се радваха на голям интерес от страна на участници.  Общо 162 заявления бяха подадени в различните категории. Най-оспорвана беше надпреварата сред компаниите, осъществяващи електронен бизнес, обединени в група А на конкурса. В нея за титлата се бореха 127 участници. С най-висока конкуренция се откроиха категориите „Електронен пазар” с 18 кандидатури и „Стратегии за социални медии” с 15 кандидатури.

Събието продължи около 1 час и половина, въпреки многото категории. Бях приятно изненадана от стегнатата програма. Трябва да поздравя и организаторите за избора на зала – зала Alpha в Sofia event center, Парадайз център. Ако трябва да съм искрена, в по-добре оборудвана като осветление и екрани зала в София не съм влизала. Осветлението бе решено в цветовете на наградите Е-Volution и генералния спонсор GLOBUL – зеленото.

Forbes отличи 13 български компании в Е-volution Awards 2013.

Престижните награди бяха раздадени в общо 17 категории. Най-големият победител в Е-volution Awards 2013 са eDesign Ltd., които са призьори в три категории. Те бяха отличени за „Естетичен дизайн”, „Уеб агенция” и „Корпоративен уебсайт”.

Плътно след тях се нареждат други двама от претендентите за титлата, отличени с по две статуетки. HAPPY Delivery – с награди за „Иновации” и „Customer Experience” и еSKY Ltd. – победител в категориите „Афилиейт сайт” и „Електронен пазар”.

В една от най-оспорваните категории “Стратегии за социалните медии” наградата взе SUBWAY България със кампания в официалната си фейсбук страница.

А ето и малко снимки от събитието и част от победителите в категориите.

DSC04954

ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Author: Dessislava Bogdanova

В живота си имам няколко любими неща - изкуството, пътешествията, литературата, фотографията, модния дизайн. Във времето тези много мои интереси намериха място в моята професия - Връзки с обществеността. След 8 години в няколко от най-големите ПР и рекламни агенции в България - български и международни, продължавам своето развитие в сферата на дигиталните комуникации в една от най-големите банки в България. Междувременно пиша за пътешествия, за интересни теми в сферата на маркетинга и социалните медии и... приказки, защото трябва и да творим със замаха на въображението ;) Този блог е с материали, които изразяват изцяло личното ми отношение като автор и човек и не засягат професионалните ми ангажименти.

Share This Post On

Submit a Comment